fbpx

Ta strona korzysta z plików cookie, możesz przeczytać więcej w naszej Polityce Prywatności. Prosiy również o zapoznianie się z naszą Klauzulą Informacyjną.

Klauzula Informacyjna

Administratorem danych osobowych jest PR Calling z siedzibą w Warszawie przy ul. Św. Bonifacego 141, 02-909 („Administrator”).

Pana/Pani dane będą przetwarzane w celu przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego, prowadzenia korespondencji oraz w celach handlowych i marketingowych wynikających z treści zapytania.

Podstawą przetwarzania danych jest zgoda. Dane będą przechowywane do momentu wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych.

W związku z przetwarzaniem danych osobowych ma Pan/Pani prawo do dostępu do swoich danych, sprostowania danych osobowych, usunięcia danych osobowych, wniesienia sprzeciwu, przenoszenia danych, ograniczenia przetwarzania, odwołania zgody, dostępu do informacji jakie dane Administrator przetwarza, złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

W sprawach związanych z Pani/a danymi proszę kontaktować się wysyłając wiadomość e-mail pod adres: iod@prcalling.pl.

W związku z przetwarzaniem danych osobowych ma Pan/Pani prawo do dostępu do swoich danych, sprostowania danych osobowych, usunięcia danych osobowych, wniesienia sprzeciwu, przenoszenia danych, ograniczenia przetwarzania, odwołania zgody, dostępu do informacji jakie dane Administrator przetwarza, złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

W sprawach związanych z Pani/a danymi proszę kontaktować się wysyłając wiadomość e-mail pod adres: iod@prcalling.pl.